onsdag 2 februari 2011

Husmanskost när den är som bäst

Peter har fått värsta matrycket och lagar supergod husmanskost om dagarna. Igår då jag kom hem från jobbet var det frasiga, gyllene raggmunkar med fläsk och lingon uppdukat. I dag var det kålpudding! Hur gott som helst. Denna nya idé får gärna hålla i sig läääääänge! Husmanskost när den är som bäst - tillagad av någon i familjen.

Åt kålpudding även igår på Väderstad centralkrog, inget att hurra för direkt. Såsen var smarrig, men själva kålpuddingen var alldeles för tjock, smaklös och så rosa i. Bläh, köttfärs får gärna vara färdiglagat om jag ska gilla det. Förstår inte att folk vallfärdar dit, smakar som vilken lunchrestaurang som helst. Men kanske är a´la carten deras grej. Husmanskost smakar nästan alltid som godast då man tillagar den själv. Eller mammas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!