onsdag 9 februari 2011

Burlesque movie

Dessa små praliner från Louboutin prydde Christina Agulieras tassar i filmen, såå söta! Men fattar inte att de klarar av att gå i såå höga klackar? Bild från "Shoe a day" blogg.

Burlesque 2010

Bild från Photobucket

I kväll mötte vi upp Fredrik efter jobbet och gick på bio, igen. Är så mycket roliga filmer som går nu så gäller att passa på. Nu var det Burlesque med Cher och Christina Aguilera som valet föll på. Cher var helt rynkfri vid 65 -års ålder eller hur gammal hon nu är. Något stel dock, såg ut som de satt en gummnisnodd i nacken på henne. Men sjunger bra gör hon ju och Aguileras röst går inte av för hackor heller. Bra film, men den är mer som en musikal. Påminner till viss del om Chicagofilmen. Kul med burlesquetema med, lite glamour så. Jättefina kläder och sminkningar. Ett par underbara Louboutin skor med strass och blommor fick vara med på ett hörn. Såg ut som Askungens skor, sååå fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!