fredag 14 maj 2010

Schampo från Sebastian med rött pigment

Denna söta t-shirt inhandlades på New Yorker. De hade mycket söta tröjor med fina tryck. Som vanligt. Tyvärr hade underklädesavdelningen bantats kändes det som.
Köpte schampo med rött pigment av märket Sebastian. Ska bli intressant att se om nu detta fungerar. Som det är nu så rinner hårfärgen ner i avloppet i sån snabb takt att vattnet liknar rödbetsavkok.


Resten av dagen förflöt utan mer problem. For till Norrköping med min klasskompis Zung. Allt för att få inspiration till våra examensarbete. Genom shopping och fikastunder. Hehe!

Det är helt klart lite roligare shopping där, många butiker som inte finns här som New Yorker och Mique. Hitta så fina kaffelatte/ teglas där i en underbar gammelrosa färg. Ångrar att jag inte köpte dem. Men vi har ju 80 koppar eller hur många de nu blev då sambon räknade dom i ett frusterat tillstånd. Då måste jag påpeka att större delen är gamla kaffeserviser ärvda av farmor och mormor. Eller fint handmålade av mamma... I vilket fall som helst så är det inte riktigt läge, köksskåpen går helt enkelt inte igen.


1 kommentar:

  1. Hej jag undrar om pigment shampoot fungerade bra??
    Jag har funderat på ett skaffa ett själv.

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!