tisdag 25 maj 2010

Magnum chocolate temptation = not

Idag efter skolan slutat for vi till Motormuseumet för att fika. INTE någon bra idé!

Först var det iskallt och dragigt därinne, sedan fanns det knappt något att fika på. Ingen kaffe latte eller inga goda teer. Lite pås te i naturell rooibos och yellow label, eller vad den nu heter. Blä.. Tog en glasspinne, Magnum chokolate temptation. En miniglass gömde sig i den fina kartongen. Stenhårt överdrag av mörk choklad och såkallad brownieglass i. Sju ( 7 ) procent brownie stod det. Kan stämma, om ens det. Chokladglassen smakade frusen oboj eller liknande skit. Blääh!

Går inte äta någon annan glass än Ben & Jerrys nu då man fått smak på den. Defenitivt inte en brownieglass. I B&J brownieglassen är det stora sega kladdkaksliknande bitar i chokladglass som smakar just choklad. Ingen idé köpa gb glass längre, de smakar ju fruset vatten som de sprungit förbi med någon diffus smak bredvid.

Då jag fått i mig glassjäveln så började en gubbe borra och leva i cafeét. Vi kunde inte ens prata med varandra i oväsendet och då de äntligen slutade borra så drog de igång dammsugaren istället. Vilken fikaro...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!