onsdag 26 maj 2010

Husvisning

Uterummet med ån nedanför
Vid den lila väggen i vardagsrummet hade det en gång varit en eldstad, varför ta bort något sådant? Mysfaktorn hade stigit rejält med den kvar

Framsidan

Bryggan på baksidan

Inglasade uterummet på baksidan

Ikväll var vi på vår alldeles första husvisning! Eller vi har ju varit på sådana tidigare men då var det för min brors räkning. Idag fick han följa med oss som två extra ögon istället.
Huset låg mellan Mantorp och Mjölby, precis vid Svartån, med egen brygga och ett litet sött gästhus vid vattnet. På baksidan var det ett inglasat rum med utsikt över vattnet, så mysigt. Som gjort för att sitta och måla eller skriva där. Tyvärr så var det en hel del att göra med huset. Fasaden var målad i någon knallblå plastfärg som höll på att rasa bort i stora bitar och inne var det någon diffus stank. Mäklaren skyllde på toaletterna, att det luktar då ingen bodde där i nuläget och använde dem. Men varför inte spola i dem då innan visningen? Istället för att öppna varenda fönster och sedan säga att han inte kände lukten? Skumt.

Men oerhört sött hus som låg jättefint vid vattnet, lagom stort med för oss två och flickorna. Mäklaren hade redan fått ett bud på 1,5 miljoner, utgångsbudet var 1,6.

2 kommentarer:

  1. WOW!!! Kollar nu på hus??!! Vad spännande!! Jag håller tummarna för att ni ska hitta något som känns helt perfekt!

    Bamsekram!

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!