tisdag 4 maj 2010

Nya böcker

Söt text om kattungar


Om chinchillaperser

Hämtade ut ett bokpaket i Skäggetorp igår. Vickys vintagebutik. Hittade även små söta kattböcker i en bokaffär på centrum där. En om kattungar och en om perserkatter. I den lilla om perserkatter fanns det katthoroskop. Busan som är kräfta är lättsårad och ömtålig. Vill att man ska klappa och smeka samt känna av deras humörskiften, asg. Stämmer rätt bra på henne! Pixie är född i mars så hon blir fisk eller vädur, vet ju inte datum på henne ens. Men hon låeter som en vädur, som vill ha uppmärksamhet, eller kräver uppmärksamhet står det visst. Och trivs om de slipper bli uttråkade. haha! Det är hon exakt.
Linda var här och fikade på uteplatsen förut med sin vovve Maestro. Hysteri och panik. Pixie ville para sig med både han och allra helst Linda. Medans Busan blev sur och morra på hunden och gick helt sonika in. Brum sa hon! Fnyys, komma här och komma, sa hon. Det är mina blommor, så de så!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!