måndag 14 mars 2011

Ny kamp mot smärtan....

I dag har jag varit på smärtkliniken och träffat min läkare där. Sist jag var där var 2008 så det duggar inte så tätt mellan gångerna. Ganska intressant att se teckningen över smärtan jag hade då mot den jag har i dag. Ganska lika men ändå helt annorlunda. Jag hade tillexempel ingen värk i käkarna då, i alla fall inte på den teckningen. Känns overkligt, känns som de sprängvärk heeela livet. Nu ska jag i alla fall få hjälp med det, remiss till oralortopeden på käkrehab. Hoppas det INTE är den mycket otrevliga kärringen som jag träffat på käkkliniken förr. Ruskigt otrevlig var hon, ryser vid minnet..

Sedan blir det en ny medicin, bye bye tiparol retard och hello till en helt annan. Kommer bli bli abstinens värre här hemma (och borta). Men det blir senare i veckan. Ska i alla fall bli skönt att få irdning på magen, för tiparolen sabbar den totalt. "Ta movicol då". Joo, men efter att i 10 års tid äta en tablett dagligen som påverkar magen, så hjälper det inte att dalta med movicol.

Han ska även skicka en remiss för att börja träna med sjukgymnast blir det, ska bli spännande värre. Nog för att jag kan behöva röra på fläsket, men vart hittar jag tiden och orken till det? Men det kommer efterhand lovade han. (?)

3 kommentarer:

 1. Usch, så jobbigt du har! Kanske blir det bättre med den nya medicinen?

  Hoppas att du blir jätteglad över att få hämta en award hos mig (om du vill).

  Trevlig kväll!
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Oj vad trevligt, tack snälla! Ska jag genast kolla vad det är för roligt.

  :) Ha en bra kväll du också,
  kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Du har ju en sjukgymnast hemma ;) Kram kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!