söndag 27 mars 2011

Blomsterlandet har massa fint

I dag blev det en tur till Blomsterlandet och Plantagen på jakt efter lite blommor till rabatten. På blomsterlandet hade de en underbar orkideutställning, de fanns i alla färger och former. Tillochmed knallblå/turkosa. Jag köpte ingen sådan, däremot två rosbuskar. De kostade bara 49 kronor styck,kändes billigt. De hade väldigt mycket fina blomkrukor och även söt servis på blomsterlandet, en rosa med vita prickar. Med en söt tekanna till,gaahh. Vill verkligen ha. Men de blev inget med det, denna gång i alla fall.... Trots att vi lämnade en hel låda med koppar och muggar, plus en tekanna på secondhandbutiken prioett... Då borde man ju faktiskt fylla på med nytt och fräscht, meeen skåpen är proppfulla trots en låda är väck. På Plantagen blev det två sexpack med minipenseer. I morgon blir de att plantera de små blommorna, om det inte är helt iskallt då med.

1 kommentar:

  1. Jag har inte köpt kannan tyvärr, den tillhörde inredningen. Men den skulle bli till salu alldeles innan stängningsdags och då hade vi åkt från mässan.

    Ha en trevlig kväll!
    Agneta

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!