fredag 18 mars 2011

Loppisfynd och brownies

Mina senaste "loppisfynd". En gammal kaffekanna och en plåtburk med blåa blommor. Kaffe kannan använder vi som tekanna i och plåtburken gömmer härliga brownies. (Inte så många kvar trots att jag bakade dem igår. Först fika jag med Paulina och Lind, sen upptäckte sambon vad som gömdes i burken...)
Lite vårstämning inomhus i alla fall, ute yr snön som tokig

Fick en kruka med krokusblommor igår av Paulina. Så härligt med vårblommor, bara längtar tills de börjar blomma.

I går var en riktigt mysig dag. Söta Paulina kom och fikade nybakade brownies med mig. Solen sken och fåglarna kvittrade. Men i dag så vaknar jag av plogbilen och 20 centimeter snö. Men än så länge sitter jag inne och myser med en kopp latte och Efter tio på teven. Malou von Sivers har en helt underbar rosig topp på sig, har skrivit till hennes sida på facebook så hoppas få reda på vart den kommer ifrån. Rosorna ser precis ut som de på mammas tavlor.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt med loppis!!! Saknar våra loppisrundor ja! Kommer ner snart så får vi åka! Kraam

  SvaraRadera
 2. Vilken jättefin kanna du fyndade :-)
  Förresten, du får gärna titta in i min webbutik. Kanske hittar du något där som skulle kunna passa :-) www.pitebyggnadsvard.se och klicka vidare till webbutik.

  Vårhälsningar Erica Pite Byggnadsvård

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Jag saknar också det, såå himla mycket! Vore jättekul om du kom. kram

  Erica: Tack, visst är den söt. Ska genast kolla din sida. Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 4. Ja jag får som sagt ta och pallra mig ner!!
  Kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!