lördag 12 mars 2011

Loppissäsongen har börjat = vår!!

I dag blev det en lillsväng till loppis. Från och med i dag är det loppis varje lördag i Blomsterlandets gamla lokaler. För 250 kronor får man stå där och försöka sälja sina saker som känns överflödiga. Men som de säger " Someones trash - someone elses treasure. Denna gång var det dock inget vidare. Gick därifrån helt tomhänt, tråkigt värre. Inte ens en enda skir kaffekopp med blått mönster hade de. Men det var en tjej som sålde jättefina klänningar för 100-250 kronor. Alltså riktigt fina, bal eller "gå på bröllopsklännigar". En var rosa, men virkad hals med rosa pärlor, såå fint! Men nääär ska man ha den? Och hur provar man en klänning i en föredetta blomsteraffär? Bidde inget med det denna gång.

Men nu känns det verkligen som våren är pågång! För i dag var det flera loppisar som satte i gång. Förutom denna så har Brunneby musteri loppis både i dag och imorgon, och så var det ett dödsboloppis i Norsholm idag. Alla inomhus förvisso men ändå, det går åt rätt håll nu. Härligt! Ett annat vårtecken är de spirande, skira gröna saker som börjat titta upp ute i rabatten. Mer hos granngubbarna (som vanligt, de går väl med blåslampa ute när ingen ser) men liiite även hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!