lördag 21 november 2009

Tjejmys

Jättefin gammal spegelbyrå på Handplockat.
Denna halsduk och läppglans köpte jag på Bik Bok.

Fika på Chokolat
Paulina med sin cappuccino. tack snälla söta du för denna dag! Puss och kram
Praliner, mockalatte och cappuccino...mums!

Idag fick vi äntligen till det! Det är verkligen såå länge sedan som Paulina och jag träffades. Antingen mår någon av oss dåligt, annars så jobbar jag helg eller nåt annat dumt. Nu fick vi äntligen en mysdag på stan, med shopping, lunch och fika. Kan det bli bättre?

Vi började med en fika på favvisfiket Chokolat direkt då vi kom ner på stan nästan. Sedan var vi på Handplockat och såg massa fina möbler och andra saker. Dit kan man inte gå utan att vilja kasta allt man äger och har, för att köpa allt nytt där. Hopplös affär.

En lunch på Kina hann vi få i oss oxå, och gulliga Paulina bjöd mig både på lunch och fika som en försenad födelsedags present. Myys! Enda problemet var att vi hann inte med ens hälften av de affärer vi tänkt springa igenom. Stan stänger ju klockan fyra, grr. Så då for vi ut till Ikano, men de stängde med så fort vi kom dit. Nästa gång vi går en lördag får vi hänga på låset klockan tio, hihi! Det tar tid för oss, måste ju hinna sitta och prata med.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken mysig dag ni har haft!! Låter helt underbart och det fiket måste jag testa nästa gång jag är i stan!

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Tack=) Ja, det är supermysigt. Jättegod latte och alla praliner,mums! Kram

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!