måndag 2 november 2009

Stockholm is a lovely town..

Dessa enorma american cupcakes köper vi varje gång vi är i Stockholm. Läckerbitarna finns på Gallerian och sprider en underbar doft. Denna gång blev det blåbär och choklad.
Väldigt fina kyrkor. Var så himla fint med alla röda löv som låg kvar på fönsterkarmen till den tegelröda kyrkan. Bilden gör det inte rättvisa.

Denna underbara kyrka låg bredvid Café Opera

Fina kreationer på NK

Hotellet vi bodde på låg precis vid Hötorget. De hade byggt ett tak över innergården där vi satt och mumsade i oss en härlig frukostbuffé! Fina blomster arrangemang där.

Vi hann givetvis med lite shopping med då vi var i den kungliga huvudstaden. Tyvärr så hade min favoritgalleria Souk lagts ner helt och hållet. Misär! Där fanns ju massa godbitar tidigare. Men det finns ju en hel del andra mysiga ställen med, som tur är. Sen var det en röd dag vi var där så en del var stängt... Trots allt detta så är ändå Stockholm min favvisstad att shoppa i, i allafall i detta land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!