måndag 27 juli 2009

Dagens höjdpunkter

Har fått flera tecken på att det är inte bara positivt att ha djur:

1. Grannens hund yla/skällde/bööla som en tok i natt, både Peter och jag vaknade vid halv 4 och sen var det kört att kunna somna om. Jag hade ju semester så då är det ju lugnt, sov på morgonen. Men Peter som går upp vid 05.15 var lagom butter då ylandet/böölandet började vid halv 4 tiden. Matte hade åkt och skjutsat en kompis till flygplatsen, något som vovven tyckte var extremt upprörande.

2. Splat! Shit vad gick jag i nu, på köksgolvet?! Våga knappt kika ner, åhhh en uppspydd hårboll började sippra upp mellan tårna! Vad nice! Var bara att hoppa på ett ben till toa för ett fotbad a la stink!

2 kommentarer:

  1. Underbart! Igår morse kom jag upp till en kissepöl på parketten i vardagsrummet och igår kväll när jag precis höll på att somna började Hugo (som låg i sängen under täcket) hulka som tusan. Bara te å flyga upp och slita med honom till toan så han spydde på ett mer lättstädat ställe...inte så upphetsande precis. :-(

    SvaraRadera
  2. Asg! De är såå rara de små liven. Mindre kul med kiss inne alltså, fy. =( Hugo kan få komma och bo hos mig, han är såå rar! hihi

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!