tisdag 14 juli 2009

Ooops she did it again!
Avslutningen på showen var givetvis spektakulär. Tagit bilderna med mobilen hade glömt kamera. Bra journalist jag kommer bli då...

Fika paus i solen utanför Globen innan konserten, fanns ju vatten där till vår lycka!
Detta är vid en å på vägen in till centrum inne i Sthlm
Fika dags med mini biskvier, så lagom storlek slipper man bli grön i huvudet
Underbart skyltfönster på Cow, som var stängt då vi var där

Ännu en skylt på butik i Sturegallerian

Modeutställningen på Hallwylska

Denna blåsa bars av Audrey Hepburn

Den rosa har burits av Lady Diana, kändes lite vemodigt se den

Bea Schenfields pastakreation, skapligt häftigt att se!

Fikapaus hannn vi med ofta, måste fylla på förrådet av energi. Denna underbara skapelse köper vi alltid på gallerian. mmmmums

Katerina Janouch butik på Pub

Pepe jeans på Pub, tänk om butikerna här hemma kunde skylta hälften så fint som i Sthlm..
Farbror Peter håller i den lilla guldklimpen. Då var han nöjd till skillnad från då tant Pernilla höll han, hm...
Måste ju även tillägga att snälla Henrik hjälpte mig byta bakgrund på bloggen, något som inte vi lyckats med tidigare. Nu rosor, fint va? =) Tack Henrik!

Hemma igen efter ett par intensiva dagar i Stockholm. Vi har hunnit med både shopping,
modeutställning med italienska klädskapare och avslutade med en storslagen Britney konsert igår kväll. I lördags kväll klämde vi dessutom in ett besök till Västerås för att titta på Anna och Henriks lilla bebis, Peter har ju blivit farbror! Så söta dom är då de är så små, tror nästan att han ska sönder då man håller i honom.

Vi bodde på hotell Amaranten så det var relativt centralt, en bit "bakom" stationen. Vilket betydde att vi åt på vår favorit restaurang Mongolian Barbeque, såå gott! Hade vi nog gjort ändå, dit är det aldrig för långt att gå...

På Hallwylska var vi på en utställning med klänningar av italienska klädskapare. Notti italiane mode för världens stilikoner. Originalkreationer av italienska modeskapare, bland dem Capucci, Valentino, Armani och Versace. Det stod vem som burit klänningen och bland namnen fanns storheter som Lady Diana och Audrey Hepburn och Naomi Campbell. Ångrar lite att vi inte tog guidad tur, men det var kul ändå.

Igår var vi på Cirkus Britney. OMG! Det räckte att cirkusartisterna kom in för att de höjda biljettpriserna verkade mer förståeliga. Det var artister från Cirkus Big Apple, så himla duktiga! När sedan cirkusprincessan kom ner i sin gyllene korg så visste jublet inga gränser. Alltså denna show är något alldeles spektakulär, något jag verkligen rekommenderar för de som inte sett den. Även om man inte är det största Britney fanset så är detta en show som innehåller allt den lovar och mera. Det fullsatta globen bara kokade och hitsen flödade ihop med att stämningen byggdes upp mer och mer. På vår sektion var det nog bara Peter och jag som inte stod upp och dansade och bara skrek. För det gjorde ALLA andra. Men jag måste säga att det ryckte i benen hela tiden. Der är bara att konstatera att Britney har återigen bevisat exakt hur stor hon är och återtagit sin plats på toppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!