torsdag 2 juli 2009

Värmeslag

Bild ur en Glassisk historia av Ben och Jerry

Katterna verkar fått värmeslag, de bara sover och sover. Sura och gnälliga är de oxå. Sliter visst på i värmen, men det kan jag förstå med deras fluffpälsar. På kvällarna då det är svalare lever de upp och vill sitta ute i buskarna hur läänge som helst.

Frågan är vart man ska ta vägen själv i denna värmebölja? Börjar önska att jag hade en pool, eller ännu hellre bodde vid havet eller åtminstonde en sjö! På jobbet igår var det behagligare, med all ac därinne så blir det svalt och skönt även varma dagar som denna. Att det sedan finns Ben & Jerrys att svalka sig med gör ju inte saken sämre. Har fått dille på Fossil Fuel nu, så god! Vaniljglass med kakbitar, choklad dinosaurier och chokladfugdesås! Jisses alltså. Helst ska man ta en kula där det ligger mycket av den goda såsen med! Slurp. Mindre bra för vikten dock, kilona börjar komma krypande, eller springande snarare.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!