tisdag 7 juli 2009

Minnesceremonin

Bild från Photobucket

Michael Jacksons minnesceremoni är på teven. Fy vilket hemskt liv han levde! Brooke Shields höll ett tårdrypande tal om att hon brukade kalla han för slacker för att han började uppträda då han var fem år. Hon började då hon var elva månader... Hennes händer bara skakade då hon tårögd pratade om Michaels skratt och hur rolig han var. Så starkt av henne att fortsätta prata inför så många människor då hon var så nära att börja stortjuta själv.

Lustigt att en människa ska behöva dö innan han uppskattas för den fina människa han var. De senaste årens spekulationer om pedofil och operationer har ju totalt överskuggat vilken stor artist han egentligen var. Det verkade helt glömts bort och Michael stod på ruinens brant innan han dog. Men bara några timmar efter hans död så for skivförsäljningen i topp. Läste att han dominerade billboardlistan i Usa, hade de första 9 platserna. Rekord, ingen annan har lyckats med de tidigare. Han lyckades efter sin död.

Jag tror inte att han var en pedofil, utan att han bara ville få tillbaka den barndom som stals från han i tidig ålder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!