lördag 26 september 2009

Jobb(ig) helg

Sån här söt stil på mitt magasin. Helt underbar hylla! Bild från Photobucket

Den här helgen blir det inte mycket till vila. Jobbar både fredagkväll, lördag och söndag. Visst det är självvalt , men jag kan inte låta bli att tycka att det blir rätt så mastigt med att först gå i skolan en vecka, sen jobba en helg, för att det sedan på måndagen börjar om igen.

På måndag är det dessutom näringslivsjournalistik. Huu, vi ska granska ett företag med årsredovisningar och sånt skit. jag som hatar siffror! Matte har aldrig varit min starka sida, hade bara tvåa i basmatte (det enklaste på den tiden).

Tittade på en årsredovisning, huu säger jag bara. Siffror precis överallt, hemska skit. Beundrar verkligen revisorer, hur orkar de? Fast en lördag på mitt jobb är inte mycket att hänga i granen heller. Idag var det kaos och hysteri. Godis på hela golvet och mängder med hysteriska föräldrar med sina än mer hysteriska barn flängandes överallt.

Slut med den roliga bildredigeringen nu, drömmagasinet blev färdigt till sist. Läraren var nöjd med det jag hade knåpat ihop, så det kändes bra. Synd bara att det inte var på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!