onsdag 30 september 2009

Hösten är här


Plockat ihop på uteplatsen idag, deprimerande. Ställt ihop möblerna på varandra under det lilla tak som finns, så att de klarar vintern. Sopat bort mängder med löv i alla möjliga vackra färger, blandat med fågelfjädrar. Måste varit ett rejält slagsmål/byte där för någon. Sopat fjädrar rätt länge nu..


Mattorna från indiska har nog gjort sin sista säsong, de bara ramlade isär bitar nu. Trots att de är gjorda med plast så de borde klarat funkten. Är säkert för att de legat ihoprullade under presseningen ute under vintern som varit. Kändes rätt konstigt plocka ihop sommarplatsen idag av alla dagar då det är klarblå himmel och sol, men det är lika bra passa på då. Sen börjar det väl att regna dagligen i månadsvis så att det aldrig går göra det för att sakerna är blöta. Så blev det första året vi bodde här, skulle plockat ihop i slutet på september men det var sol så lät det vara, sen öppnade sig himlen. Det slutade med att jag kunde plocka ihop det i december.


Katterna sitter ute i buskarna idag de trivs där i blötan, konstigt egentligen. Busan sitter och tittar förundrad på allt som finns med sina enorma ögon. Pixie blev smått hysterisk då jag plockade med möblerna och for in i 180, tills kopplet tog slut och hon for tillbaka. Sedan hördes det bara ett brak då hon hoppade upp på högen med möbler och trasslade in sig i allt. Det är ju dumt att bara sitta och titta lite lugn och fint i landet som Gullebus gör. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!