fredag 28 augusti 2009

Trampis

Nu står det en crosstrainer i vardagsrummet! Fick ett infall igår och köpte en då Sportringen öppnade på Mobilia. De hade rätt bra öppningserbjudande. Frågan är bara hur mycket man kommer stå på den? Prova idag, 10 minuter sen var jag totalt genomsvett och hade en puls på 150.. Hade då bränt 50 kalorier, asg! Det är väl samma som en vindruva eller nåt liknande.

Men det är rätt kul stå på i alla fall. Får väl sälja den på blocket sen annars, som alla andra gör! Förr då jag tränade på gym kunde jag stå i alla fall 20-30 minuter, haha. Kondisen har blivit grymt dålig, men kanske inte såå konstigt av att ligga i soffan och äta godis! Det är något jag ska gå och göra nu, lägga mig i soffan och fortsätta äta choklad och pringles. =)

3 kommentarer:

  1. haha du är underbar - rätt ner i chipsskålen från träningsmaskinen! Gött! Jag funderar på en Abtronic från TV-shop. Så kan man äta godis och "träna" samtidigt utan att svettas alls....hehehe....

    SvaraRadera
  2. Undrar hur mkt du kommer använda den.. haha!

    SvaraRadera
  3. Asg! Smart idé Kajsa! hihihihi

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!