onsdag 26 augusti 2009

Skrivarverkstad

Flitens låga brinner för fullt här hemma idag. Både telefon, datorn och pennan går varm. Har suttit sen halv tio och sökt på nätet, ringt runt och intervjuat folk. Hade glömt hur roligt det är! Men som vanligt skaffar jag för mycket information om allt, skulle kunna skriva en hel avhandling snart. Men då är den sista personen jag ska prata med inte med än! Väntar på hennes samtal här nu, sen ett foto som pricken över i:et..

Pixie står ute på gården och gormar för full hals, vi blir väl vräkta snart på grund av hennes pilskhet. Dumdjur! Tur hon är så mysig och söt stundtals, annars skulle jag snart klippa av kopplet så hon försvann, ooopps!!

2 kommentarer:

  1. Varför kastrerar du inte katt stackarn? =) Snart får hon väl livmoders inflammation av all pilskhet...

    SvaraRadera
  2. För att veterinären gör inte det då hon har detta beteende, jag har redan försökt... Dels kan hon få kvar beteendet om de kastrerar då och dels var det farligt pga allt blod som är i omlopp då. Om hon nu löper hela tiden som hon gapar, vilket inte är troligt då hon alltid gapar. suck

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!