söndag 16 augusti 2009

Chocolat

I fredags fikade vi på Chokolat med Cissi. Det är det mysigaste och godaste fiket i den här staden, tycker vi. De har det godaste kaffet, bönor som heter mauro nåt. Mums! Och så d eras chokladmousse! Oh my god, säger jag bara. Men den var givetsvis slut just då. Får gå dit på måndag och hänga på låset... det ligger just trots allt ganska nära tandläkaren också, dit lär jag få trampa i veckan. ( Bet sönder en tand totalt då vi var i Grekland. Åt såna pingvinlakrits då det bara krasa i munnen, låg en stor och två små bitar i godisen. )

Detta var vad vi tryckte i oss! Bordet är fullt av praliner, hallon scones, brownies med grädde, kaffe mocka och te. Vi åt som om det vore sista måltiden, och det var det ju på sätt och vis. Eller sista fikan (den dagen) på Chokolat med Cissi innan hon flyttade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!