söndag 16 augusti 2009

Birthday girl!

Igår fyllde gulliga Paulina år, det firade vi med grillning och vin. Supergott och mysigt! Grattis igen, gumman!=) Alltid så himla trevligt hos dom, funderar starkt på att flytta in där, hehe.

På dagen var vi på en loppis här i stan. Hittade en söt Levis väska som var rätt oanvänd, och en liten söt gräddkanna med sockerskål. Billigt var det med, så den loppisen lär besökas igen. Nästa helg ska det vara en shabby chic loppis på Sandviks herrgård, dit måste vi åka! Är ju den stilen vi letar efter. Får väl snart ha loppis själv, köper alldeles för mycket saker får snart inte plats i vår trea!

Efter loppisen gick vi till Cissi och hade privat loppis bland hennes flyttröjning. Fick massa fina saker! Känns så himla trist att hon lämnar oss här, kommer lämna ett stort tomrum efter sig. Kommer bli mååånga resor till Sala för att hälsa på! Annars kommer saknaden bli för stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!