fredag 21 augusti 2009

Rix fm festival

Underbara rosor i en fin park i Söderköping. Den doften skulle man kunna spara på burk och sniffa på i vintermörkret..


Söta Agnes såg ut som en liten docka med sina ängel lockar

Janet rockade loss till sina hits

Heat hade världens ös

Dansarna Ragdolls var superduktiga

Sista lediga dagarna vill man hinna med så himla mycket. Igår var vi i Söderköping, gick och strosade och åt supergod glass. Jag tog en jättegod lakritsglass, helt svart. Den smakade verkligen LAKRITS. Så god! Vi har kommit på att smultronstället har ju vanlig tråkig Sia glass, som man kan köpa överallt, bara att det är finare upplagd. Så vi äter en jättegod glass från italien på ett annat mysigt fik vid kanalen.

Mysig liten stad men det märks av utbudet, i de få butikerna som finns, att det bor överhängade äldre personer där. Ganska ödsligt var det på gatorna, semestern är väl slut för de flesta. Det märks tydligare i en så präglad sommarstad. Är nog mindre kul där på vinterhalvåret, kan jag tänka mig.

Efter det åkte vi vidare till Norrköping för att gå på Rix Fm festivalen senare på kvällen. Det var massor folk överallt på stan redan då vi kom dit vid 5. Senare då festivalen skulle börja så var det packat med folk och stämningen var på topp! Många bra artister som kom, önskar bara att vi kunde stått längre fram så att man såg dem också. Den stjärnpackade showen började lite segt men sen blev det fullt ös. Publiken blev som galna av Mums Måns och EMD, och allsången var ett faktum kvällen igenom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!