lördag 28 januari 2012

Kyss en groda...


Så blir han en prins. Men hur många grodor ska man pussa innan det blir den där prinsen då? Igår var Malin och jag ute och drack vin. Vi började på Platå, där var vi äldst i lokalen, om man räknar bort den feta bartendern. Då gick vi till Hamlet, där har i alla fall inte jag varit på tio år. Det var precis samma nu som då, en salig blandning av raggare, fulla kärringar och en hög med 18 åriga tjejer som var pinnsmala och halvnäck.. Då gick vi till Harrys, det har jag inte ens ord för. Vart är alla i våran ålder? Inne och hemma,jämt? Det verkar i alla fall finnas många grodor, men jag vet i tusan om jag vill pussa på dom... Men vi hade roligt, och träffade massa folk.

2 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Hittade min prins/groda via nätet, har inte varit på krogen sen 2005 tror jag.

  Vet inte var du bor men sist jag gick ut i staden jag växte upp i så var där samma folk som man såg sist. Det finns de där som aldrig slutar bete sig som ungdomar och hänger på krogen varje helg.

  Nä ska man ut så ska man nog ha kul med några vänner och hittar man grodprinsen måste det vara en tur utan like.

  Vad bra att ni hade kul i alla fall, för visst är det roligt att betrakta hur människor beter sig på krogen? ;-)

  Ha nu en mysig söndag!

  Kram från Bönan!

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Ja nätet är bra, där träffade jag min förra sambo. :-) Krogen är hemskt, bor i Linköping... Å som sagt samma nu som sist man hängde där, inte mycket förändring där inte...kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!