måndag 12 december 2011

Lucka nummer 12

Lucka nummer 12, Berätta om någon du saknar.
Tusse, min kära gosegubbe. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag önskar att jag kunde hålla din mjuka kropp precis som på bilden. Du var min bästa vän och min lilla bebis på en gång. När ska det sluta göra så ont?
Jag glömmer aldrig då jag opererade mitt öga, lilla Tusse och Gonzo familjens hund, låg vid min sida en vecka. De gick bara iväg för att gå på låda/promenad eller äta. Så gosiga och snälla. När du somnade in Tusse, försvann en bit av mig. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

3 kommentarer:

 1. Ja det är tungt när de små liven lämnar oss. Vår äldste katt reste vidare till katthimlen för ett år sedan.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Djuren förstår och känner av så mycket mer än vi tror. Tänk att de kände att du var dålig. Det är svårt när de inte längre är med oss. När det ska sluta göra ont vet inte jag...

  Agneta

  SvaraRadera
 3. det är tugnt,,,,,men du gav honom allt den tid ni fick tillsammans och han gav dig allt vad jag förstår,,,,,,,det är jättefint,,,,nu finns minnen for ever,,, vännen,,,anette,,,då vet du,,,,vem jag är?

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!