lördag 10 december 2011

Lucka nummer 10

I dagens adventskalenderlucka står det "Berätta om.. innehållet i din väska". Där måste jag tyvärr säga ett ord - kaos! Det är en himla röra av saker, såsom:

Smink, (jag hinner aldrig sminka mig på morgonen, så får göra det i en skumpig buss påväg till jobbet)

Allergimedicin, insulinpennor, Iprén och druvsocker i en enda röra. Jag har en necessär till, men då jag nästan aldrig kan stänga den på grund av att den är för full så ligger allt utspritt i väskan..

Filofax, plånbok och almanacka i ett. Köpte den förra året och har just börjat använda den, lagom tills det var dags köpa nya årsblad.

Mobiltelefon, vilken jag glömde idag. Gav mig direkt en flashback till 1994 då jag krockade. På den tiden hade jag ingen mobil, så det var bara att springa till närmsta hus och knacka på. Tyvärr bodde det en fyllegubbe där så fick be om att låna telefonen ett par gånger innan han fattade. Var tvungen ringa ambulansen till gubben jag krockade med. Han använde inte bälte så låg på vägen och kunde inte andas. Jag trodde dock han höll på att dö. När väl ambulansen kom
var det jag som var dålig...

Nycklar

Bok, just nu "Brännmärkt". Måste ju ha något att göra på alla timslånga bussresor.

Jag är en väsknörd, och har väldigt många. Men just nu använder jag en svart tygväska med vita prickar och rosett på. Den har jag köpt på torget för 50 kronor, det är nog min billigaste väska.

1 kommentar:

  1. Hmmm det låter inte helt ok. Du får vara försiktig med insulinet:-)

    Kramar

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!