torsdag 1 december 2011

Baristakurs

Idag är en ledig dag. Då står det baristakurs med butiksjobbet på schemat. Vi ska få lära oss göra olika skum och kaffedrinkar med Johan Nyström. Riktigt roligt! Vi har fått en ny komönstrad kaffemaskin till vår Ben & Jerry bar på jobbet. Där ska det göras massa nya kaffedrinkar, smoothies och annat smaskigt.

3 kommentarer:

 1. Åh den där vore to-die-for just nu, jag missade nämligen min morgonlatte pga utvecklingssamtal med grabben. Hela dagen blev förstörd och jag var tvungen att lägga mig en stund när jag kom hem för jag var så supertrött.

  Men nu ska vi äta mat och sen ska jag ha en stooor latte efter det, fast min blir ju inte sååå fin då - bara vanligt kaffe med mjölk värmt i micron. ;-)

  Måste bara säga att din katt är supergullig, hon är extremt lik min Ziggan(RIP) som är gammelmormor till kattungarna som kommer nu.

  Mormor finns kvar och är ganska lik din misse förutom att hon inte har så intryckt nos, men färgerna är desamma.

  Kul att du ville vara med i min utlottning.

  Ha nu en härlig helg!

  Kraaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 2. Dricker inte kaffe, men fina mönster blir det:)

  SvaraRadera
 3. Hihi, min dag blir med förstörd utan latte. Jag gör också fuskmodell, bestående av varm mjölk med snabbkaffepulver i. :-)
  Superhärligt med katter! kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!