söndag 25 april 2010

Princesstjejer

Flickorna blev lyckliga att matte köpte ett diademhårspänne åt dem. Titta så glada de ser ut! Pixie har mest fjunig lugg så på henne åkte diademet på sniskan direkt. I Busans mer tjocka kalufs satte den så fint, till hennes lycka..


Sött set för 30 kronor

Dessa kannor för 70 kronor tillsammans. Brukar köpa delar till denna blå serie på våra loppisrundor i somras. Nu ökade samlingen med dessa två godbitar.
Loppisen var inomhus, det var en liten besvikelse. Kostade dessutom 20 kronor att gå in, vilket Peter först vägrade betala och tvärvände i dörren. Visst, skumt att betala för att gå på loppis men 20 kronor är ju inte såå mycket.
Väl inne var det full proppad med folk och vaaarmt! Men hittade trots allt lite söta saker, billiga var de med. Till och med Peter köpte ett spel.
Nästa loppis där är den 9 maj, även då inomhus. Bord får man hyra och det kostar 300 kronor. Får sälja mycket gammalt trams bara för att få ihop till hyran. I sommar hoppas jag att de drar igång utomhus igen, fast då brukar man få ta med eget bord. Vilket är synd, vi har inget smidigt att ta med så vår skit får stå kvar i källaren. Men det går inte länge till för är så fullt där inne så det knappt går att gå in genom dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!