fredag 23 april 2010

Nytt kök


Dessa söta disksaker får förgylla misärköket så länge

Vi ska i väntan på hus i alla fall få nya köksluckor till lägenheten. Eller få är ju synd att säga, fick välja som tillval för 55 kronor i månaden. Blir dyrt efter några år de..
Vaniljgula med dekor utstasad. Först då jag beställde dem blev det tjafs i vanlig stångåstadenmanér. "Du fick nya luckor och målad stomme då ni flyttade in 2005, då ska det hålla längre då får du betala mellanskillnad!" Knappast troligt att jag tänker göra. För det första så fick vi varken nya luckor eller någon stomme målad. De luckor vi har är från 1970-talet och går inte torka rent ens. I är de ännu värre, helt repade och risiga värre. Men efter mycket mailande fram och tillbaka så kom områdesansvarig och tittade. Då såg ju hon med att det var omöjligt att det skulle stämma. Enligt deras papper hade vi dessutom gula luckor, vilket inte heller stämmer. Nu ska de måla stommen. Utan att vi får betala för det. Men luckorna får vi bekosta, det måste hänga på trekvart för att de ska göra något åt dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!