lördag 17 april 2010

Idag är de bb här hemma

Idag är det bb här hemma. Pixie håller på och ska få sina bebisar idag. I natt leta hon bo hur mycke som helst och idag så är det på g. Blöder lite i stjärten på henne, vilket blir en liten fläck då hon sitter. Då flyttar hon sig och tvättar bort den och så blir det en ny fläck. Nu har hon lagt sig till ro o bolådan vi gjort åt henne i alla fall. Först låg hon inne i deras klätterställning, vilket kändes livsfarligt. Skulle hon föda därinne och kattungarna ramlar ur lådan så är de väl lite väl högt fall för de små liven.

Busan gör så gott hon kan för att hjälpa till. Först åt hon upp Pixies mat, det måste vara första gången i världshistorien. Hon passar på att ge igen nu då Pixie är mer loj. Sedan så bajsa hon så det fastnade i stjärten så vi fick tvätta henne. Asg! Känns som det är bajs och kladd och klet överallt och då har det knappt börjat än, puh.

Tur detta inte är varje dag i alla fall och skönt att det blir på helgen då vi är hemma båda två. Kan ta mellan 2 och 12 timmar står de på kattsidor på nätet, hm. Hon började blöda vid halv 11 och nu är klockan halv 2.

Vad blir jag nu då? Mormor eller plastmamma? Hysterisk är mest troligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!