fredag 10 februari 2012

Snart...


Är det vår. Blommor, söta skor med öppen tå, lackade naglar och fina frisyrer. Jag längtarblommor

3 kommentarer:

 1. Vilken fin header du skaffat! =)

  OM är dyrt men jag gör det numera till en sport att fynda, nu senast var det rea på wakaku eller vad det nu heter. 70% rabatt och det fanns massor med fina ulltröjor kvar för 5-600. Nu blev det inget köp för mig då jag har tillräckligt med tjocka tröjor men priset är ändå tilltalande jämfört med 1500-2000.

  Ser att du längtar till våren, den är ju snart här. Om en halv månad är det ju första vårmånaden och du bor ju lite mer söderut så hos dig är den ju tidigare.


  Tycker det är så kul att se bilden av din katt som är så lik min döda Ziggan, jag har ju dottern kvar och hon ser ungefär lika ut förutom ingen intryckt nos. Sen har hennes andra dotter hittat hem igen men hon ser ut som en brittisk korthår, fast samma färger. Det var hon som var borta ett halvår.

  Ha nu en fortsatt mysig lördagskväll!

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Tack! Headern gjorde jag på Picnik, en gratissida för fotoredigering. :-) Ska kolla på Wakaku då, superfina saker ju. kraaam

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!