tisdag 28 februari 2012

Filmmys för Pixie


Vad gör man inte för att sysselsätta sina små mjuka vänner? Pixie gillar att titta på filmer på Youtube. Denna är en speciellt för katter, med ekorrar och fåglar som äter. Hon försöker ta de små figurerna med tassen.

5 kommentarer:

 1. Vilken gullig bild, hon ser så koncentrerad ut. Jag skymtar lite av ditt hem och det ser fint ut.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Naaw, va hon är söööt. Nu måste jag tjata igen om hur lik hon är min Ziggan RIP. Det enda som skiljer är ögonfärgen, jag har 2 döttrar till henne i huset nu. Den ena ser likadan ut men ingen intryckt nos och den andra ser ut som en exotic eller kanske mer som en brittisk korthår då hon är bred i ansiktet med små öron men ingen intryckt nos där heller. Mamma Ziggan var ju helperser.

  I går var 2 av mina katter på kastrering, det var lilla SPike som blivit ett halvår och behövde bli av med bollarna och sen kastrerade vi Winston också. Det får räcka med 3 kullar, nu orkar jag inte med några kattungar på ett tag.

  Hoppas allt är bra annars!

  Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 3. Neeej, det är inte Pixie jag menar. Det är katten du har i din header, tog för givet att det var den på bilden i inlägget.

  Har sett nu att Pixie är den andra katten och hon är också jättesöt.

  Min Ziggan hade just gulbruna ögon och din som är lik henne har väl gröna?

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 4. Aha du menar Busan? Hon har stooora gröna ögon och är goldenfärgad? Hon är till vänster på min header, Pixie till höger (gråsilver) Min lilla bebis, eller båda två är mina små bebisar men Busan är såå liten så hon känns som en kattunge-jämt. :-)

  SvaraRadera
 5. Hon är oerhört koncentrerad Pixie, uj uj. Hon kollade på två filmer med, och jag har flera bilder. Så söt!

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!