onsdag 10 juni 2009

Tjockt i skallen

Blev hemma idag, förkyld som skrutt imorse. Tillbringat ännu en dag i soffan, får snart sitt/liggsår av allt vilande. Idag skulle vi sätta in lådorna i det nymålade skrivbordet, det gick mindre bra. fick slipa bort massa färg för att kunna få in dom, så nu ser det slitet ut igen.

Tittar på Girls of the playboymansion. Slutar aldrig undra om de verkligen är så blåsta som de verkar? Eller tvärtom, smarta som fan. Något av det måste det vara. Han har ju helt klart dragit högsta vinsten i sitt liv. En gammal gubbe som är omringad av bystiga blondiner, överallt.
"Åh jag vill gifta mig med Hef!" Eller "Ja det är klart vi har sex allihopa!" Hmm.. självklart att de unga vältränade tjejerna som kan få vem som helst, vill ha den gamla gubben. Vad har han mer än pengar? Viagra? Blläääh!
Men klart som korvspad att det är lyxigt leva på "the mansion". Rena lekstugan med varsitt rum, de sitter på sin säng som man gjorde i tonåren. Fast då längtade i alla fall inte jag efter en gammal skrynklig gubbe...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!