tisdag 9 juni 2009

Brownies

Idag blev det brownies till teet på kvällen. Hm alltså, till tv-kvällens Ugly Betty och Desperate housewifes. Dumma vanor vi har lagt till med, men annars kan vi ju inte klaga om hur feta vi blir! Åt dem varma med valnötsglass till, mums! Det roliga i kråksången är att de är löjligt enkla att göra. Rör bara ihop ingredienserna och in i ugnen i 20 minuter, behöver inte ens vispa.

Målade en sista gång på möblerna ikväll också. Nu är de verkligen vita, hoppas det blir fjnt då de är klart. Hittat ytterligare ett skåp på blocket nu, måste sluta kolla där hittar saker jag vill ha hela tiden. Det här är ett vitrinskåp i furu för 700 kronor. Alltså nya fula på Ikea kostar det dubbla...

Även hittat en sån snirklig kökssoffa som man kan göra om till dubbelsäng, för 1000 kronor. Men de svarar inte på mitt mail, är säkert såld. Sån tur att hitta en fin sån, billig i Östergötland är nog fööör bra för att vara sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!