tisdag 23 juni 2009

Renovering

Igår slängde vi ut en gammal reclainerstol som stått i vardagsrummet. Vilken skillnad det blev! Den var som en stor blå klump och nu känns rummet mycket större, fast det står en annan stol där nu. Modell mindre. Vad små ändringar kan göra för en helhet, egentligen. Det är ju som att slänga på lite mascara så ser man genast piggare ut. Det är verkligen sant att det är de små sakerna som gör det. Vare sig det gäller sätta ett sött hårspänne, lite läppglans eller byta en stol.

Själv känner jag mig som ett lite större renoveringsprojekt, typ i stil med Venedig som behöver lyftas en meter eller nåt. Trots mascara och läppglans så sitter extrakilona på magen, håret behöver klippas och benen behöver rakas. Sen alla dessa finnar! Varför kommer de nu? Är ju snart medelålders, ska man ha finnar då? Alltid är det nåt, hur gör alla som lyckas se sådär fräscha ut? Visst mascaran hjälper till, utan den vore Venedig vraket ännu längre ner =) !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!