måndag 29 juni 2009

Tant Pernilla

Nu är det officiellt, idag blev jag tant. Jag har bävat för denna dag och känt att den var på gång, länge nu. Idag hände det; Jag köpte Allas veckotidning. De vanliga Glamour och Amelia fick stå sitt kast och vara kvar på tidningshyllan. Trots sina presenter som var med, flip flops och dvd.. Allas slank ner snabbt i korgen. Det var ju loppis och antikguide i den, det måste ju bara läsas. (tantvarning på det också kanske?)

Bakandet tidigare idag spädde på tantteorin. Ungdomligare vore väl att köpa brownie på ett fik ihop med en mocha latte. Här blev det hembakat med en kopp te till. Camilla kom på besök och vi konstaterade att det var länge sen vi sågs, hon hade inte sett Pixie förut! Henne köpte vi för ett år sen, huu vad tiden går. (tant uttryck igen)

Sen satt vi och diskuterade blommor, haha. Inte direkt ungdoms samtal det heller. Förr prata vi fester och läppglans då vi sågs. Nu är det blomsorter och recept till olika bakverk.

Till råga på allt så har jag köpt mig ett par pärlörhängen idag också. Så det så!

1 kommentar:

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!