lördag 19 juni 2010

Viktoria och Daniel

Viktoria, urvacker på sin bröllopsdag i en underbar klänning från Per Engsheden.
Denna bild från Photobucket..
Princessan Madeleine. Bild från photobucket
På bröllopet hade hon en förgätmigejblå klänning i chiffong med pärlbestrött liv..

Åh vilket fint brudpar de är! Jag bara älskar Viktorias klänning, designad av Per Engsheden. Enkel och stilren, klassisk modell, som utstålar lyx och flärd. En riktig princessklänning i sidenduchess, med ett fem meter långt släp.
En vacker spetsslöja till, som används tidigare på kungliga bröllop. Underbart att se detta, är som en saga.
De ser så kära och hjärtliga ut och svarade verkligen ja till varandra, med känsla bakom. Kamédiademet, som bars av Silvia på bröllopet med kungen den 19 juni 1976, är så fint, men armbandet i samma stil är ännu finare! Vill ha! Princessan Madeleine är lika snygg som alltid... ser ut som en docka hon med.
Dessvärre är Ebba von Sydows klänning mest lik en gardin. Vilket är passande då hon pratar med "etikettspersonen" vars klänning ser ut som en trasmatta...

Här hemma har Busan fått agera princessa på foto, med diadem och slöja. Det går sådär... Men hon låg i alla fall still och spann då jag fotade. Problemet är att få en porträttsbild, hon tittar gärna bort. Pixie fick damp av bara slöjan i en skurkärringsknut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!