måndag 12 oktober 2009

Spelnörd

Hmm nu har jag blivit som Peter var då jag blev tokig på han. Jag har blivit spelberoende! Alla mina farmar, lägenheter, akvarium och caféer på Facebook behöver tas om hand. Det är ta mig tusan ett heltidsjobb!

Det ska skördas, sås, klippa får, mjölka kor och plockas frukt och bär på farmarna. På caféet så måste man laga mat och passa tider då maten är klar. Rengöra spisar och allmänt hålla efter köket. Sen har vi akvariumen också! Där måste man rengöra och mata, annars ligger snart de små liven och flyter upp och ner!

På Yoville så måste man ta hand om sitt hem med husdjur. "Jag brukar mata din chinchilla", sa Lillemor en dag. "Mata", sa jag, måste man göra det också? Sedan måste man jobba där för att tjäna pengar så man kan köpa mer husdjur och möbler och nya kläder. Då är det bakning som gäller, muffins och kakor. Gäller akta så man inte bränner bakverken. Då osar det och man får kasta allt.

Puh, som sagt ett heltidsjobb. "Ska vi se någon film ikväll?" undrar Peter. "Mmm vänta lite jag måste så de här fälten först och servera den här löksoppan". Oj mina bullar bränns! Bäst jag tar hand om det först. Titta där är det mogna mangos, hmm de måste ju plockas.

"Nu kan vi se filmen", säger jag. Äntligen klar med dagens sysslor, och trött som en riktig bonde av allt jobb. "Klockan är 21.30 den har hållit på en halvtimme", muttrar det tjurigt från soffan...

1 kommentar:

  1. *ASG* Det är därför jag inte börjat spela på FB..Tänk vad mina barn skulle få klara sig sj hela tiden! Mamma har inte tid nu..Ni får leka själva..Hahaha

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!