lördag 3 oktober 2009

Ladies Night

Bastuscenen
Avslutningen

Mia med vår supergoda mat på Sangria innan showen


Igår var jag och min kompis Mia på Ladies Night. Det var verkligen superkul! Först tog vi ett glas bubbel här hemma och visade bilder från vår resa till grekland. Shit så brun jag var då! Nu är jag lika blek som vanligt igen , hann knappt gå av planet förrän färgen lossnade.

Sedan åt vi supergod mat på Sangria, risotto med fläskfile och vin. Blev lite lagom fnissiga och satt kvar där alldeles för länge. Det slutade med att vi fick småstressa till Cloetta center för att hinna tills showen började klockan nio.

Väl där så tyckte vi nog att platserna kändes lite långt från scenen för att kosta så pass mycket som det gjorde, men det var värt varenda öre när det brakade loss. Det var länge sedan jag skrattade så mycket!

"Vi är hemmamän, som har fru och barn, vi vet vad ni tänder på", förkunnade de och in på scenen kom muskulösa dansare, med bar (välträdade) överkroppar och städade. Just ja, det städade. En dammsög, en moppa golv och en strök. Jublet visste inga gränser när sedan "Snickar Matte" kom in i bar överkropp och gjorde armlyft med babysitters.

Det var en precis lagom bra uppvärmning för alla fulla tanter/damer/ tjejer som var där. Mest jubel (förutom de nakna, vältränade städarna) fick dock Magnus Samuelsson. Bygdens son kallades han, och stoltheten gick inte ta miste på denna kväll. Han hade med sig ett elpiano och satte sig för att spela olika stämmor. Han ville visa att han minsann har en mjuk sida han också, inte bara att han knäcker sönder och samman saker. Micke Tornving höll på gå i taket, det här var ju inte vad de kommit överens om. " Kvinnorna vill ha en 150 kilos avelstjur", skrek han. "Ta åtminstonde av dig tröjan. Eller bänd sönder pianot och släng ut de i publiken, din jävla övergödda östgöte"! Läge att tjuta av skratt.

En annan rolig scen var då de låtsades basta, och satt och skulle se vem som hade mest jämnställt förhållade med sin fru/tjej. Det blev bara värre och värre jämförelser tills de kom fram till förlossningen. Mickes fru hade dragit, så han fick ju minsann föda barnet själv. Men det var inget för Martin, som minsann kunde klämma ut tvillingar, på tvären! Det slog Micke då med att han minsann kunde föda ut Billy bokhylla, monterad! Allt detta utan smärtlindring, så klart.. Svårt att toppa det, kanske. För att bevisa sin styrka och jämställdhet, så stoppar han sedan in en ob i urinröret. Vilket rabalder som utbryter sedan, då denna sväller i hans stackars snopp.

Men allra roligast var nog ändå slutet då Martin Stenmark och Andreas Johnsson skulle agera Johnny och Baby i Dirty Dancings slutscen. Den fantastiska dansen! Jösses alltså, Anderas i vit klänning och Martin tätt omslingrandes i dans var en syn för ögat, asg! Så himla roligt. De dansade ritkigt bra, var lite likt originalet. Men något lyft blev det inte, det stod sidekicken Magnus för, kanske inte helt oväntat.

Denna show måste vi gå på även nästa gång, men då ville vi nog sitta nere vid scenen så att man ser lite bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!