fredag 9 oktober 2009

Seg i uppdateringen

Denna film "Dumpa honom", eller "He´s not that into you" såg vi i lördags. Den var jättebra, baserad på en bok som även användes i Sex and the city. Den visar hur olika tjejer och killar agerar i förhållanden. Mycket sevärd! Många bra skådisar dessutom.
Fina höstbilder från idag

Hjärtformade muffins med choklad/kola fyllning. Mmmums!


Förra helgen så bakade vi hjärtformade muffins med center och plopp i. Så himla gott! Bara lägga i krossade såna i vanlig smet och det blir helt ljuvligt! Kolan och chokladen smälter och bildar en underbar massa. =) Detta gjorde vi i lördags, visar foto nu. Lite sen då.

Idag har jag fikat med Linda och hennes underbart söta två månaders bebis. Hon var så tyst och snäll under hela fikat. Alla andra ungar vrålade och skrek som tokar, var tom en mamma som sa till sin 2-3 åring som vrålade att han borde vara som den snälla bebisen. Att bebisen borde gråta inte han, hihi. Skulle man få en sån söt snäll bebis så finns det ju ingen anledning att tveka. Tyvärr finns det väl inga såna garantier....


Ikväll har jag jobbat med Pelle. Vet inte vem av oss som är mest psykfall? Tror vi matchar varandra ganska bra på den fronten, haha. Slutade med att vi stod och sjöng "nu är det rush igen" (nu är det jul igen) då det blev mycket folk för femtielfte gången. Överansträngda? Nää inte alls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!