onsdag 28 oktober 2009

Coco Chanel

Denna ljuvliga chokaldtårta hade de på Santinis, tyvärr hade vi ju suttit och vräkt i oss godis till bion och världens lass med mat innan dess... Får bli nästa gång!
Coco Chanel

Igår var det tjejmys på kvällen med söta Camilla och Malin. Först var vi på Thai coconut och åt fried rice med cashewnötter, så gott! Då det var väldigtlänge sedan vi sågs alla tre så var det mycket att uppdatera. Skrattade så det gjorde ont i magen stundtals!

Sen var vi på bio och såg Livet före Coco Chanel. Det var vi som sänkte åldersnivån därinne, och resten av salongen var gamla tanter och damer i varierande åldrar, som formligen stank Chanel no 5. Säga vad man vill om chanel, men den luktar inget vidare. Hur dyr den än må vara.

Filmen var bra, men det var inte så mycket mode med i som vi hade hoppats på. Lite på slutet bara, men de e klart den hette ju Livet före Chanel så. Hon sprang mest omkring och såg hemsk ut, ända tills slutet då hon fick lite mer stil. Verkar ha varit en väldigt speciell dam i alla fall..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!