söndag 18 oktober 2009

Praliner, fika, chinabuffé....

Ljuvliga praliner
Fotoutställning i domkyrkan

Den här helgen har varit rätt seg. Lugn men seg. Igår så sprang jag på stan med Zung. Shopping stod på schemat, och det lyckades vi med. Kom hem med både tröjor och underkläder. Lunchbuffé på Ghingis khan och fika på Nordik hann vi också få i oss. Gott! Magen stod i måånga hörn sen..

Mådde smått illa då jag kom hem. Då hade sambon bullat upp med den nya mandeltårtan med maräng, kola och marabou mjölkchoklad på. Praliner OCH chips med dipp! Plus middag förstås.. Så idag gick vi runt ån för att lätta lite på samvetet.. Dock med en kebab till lunch, så den promenaden är väl lika med noll.

På vägen hem så slank vi in i domkyrkan, de stod affisher om en fotoutsällning där. Det var det också, men fattade inte på vem eller vad. Satt svartvita bilder överallt, men stod inget vid fotot, vem som tagit det eller vem det föreställde. Mäktig byggnad dock...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!