söndag 4 oktober 2009

Bröllopsmässa


Akleja visade underbara buketter

Kyrkan var där, man kan tydligen låna såna här vackra kronor till sitt bröllop. Tidigare drottningar som burit dem.

Tårtverkstan visade underbara skapelser
Vackra dukningar
Modevisningen
Även underkläder visades...
Denna brudklänning i silver stack ut från de andra vita. Hennes ryggtatuering passade som handen i handsken till kreationen.

Brudar i alla åldrar visade underbara klänningar och frisyrer.


Idag har vi varit på Bröllopsmässa i Söderköping. I en lada vid Söderköpings brunn. Jättemysigt! De hade byggt upp partytält med kristallkronor som belysning,vilken häftig kontrast det blev. Det var olika utställare med smink, dukningar, kläder och smycken. En modevisning med bröllopskläder hölls, den var jättekul att se. Andra modevisningen nu på bara några dagar, superkul. De har ju så himla fina buketter och hår. Skulle vara jätteroligt att få vara sådär fin någon gång... Blev sugen på göra naglarna, men hon som var där gjorde bara en provnagel på mässan. Är ju roligare med 10 likadana förstås. Köpte däremot söta trosor, som dessutom kändes mjuka och sköna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!