måndag 10 december 2012

Tänkvärt


Ikväll har jag pysslat med mina fotografier som jag framkallat. Det är rätt många,då jag mest låtit alla ligga kvar på datorn år ut och år in. I bakgrunden hade jag på teven, som visade Kärleken, lyckan och meningen med livet, med Julia Roberts. Hon reste runt för att finna lyckan igen efter en skilsmässa.

Då är det en guru i Indien som säger att "Du måste välja dina egna tankar varje morgon. Precis som du väljer ut vilka kläder du ska bära den dagen"... Intressant och väldigt tänkvärda ord.

Igår var en supermysig dag, jag var på julmarknad i Brunneby och sedan umgicks med familjen och bakade pepparkakor. Men de glada tankarna och känslorna suddades snabbt ut på kvällen och så blev den förstörd i alla fall. Varför är det så? Varför ska någon annan kunna bestämma hur min dag har varit? Sudda ut fina minnen och förstöra. Nu så väljer jag nya fina tankar tills imorgon. De ska vara lika vackra som denna klänning ;-)

2 kommentarer:

 1. Så är det nog.
  Att man kan välja sina tankar. Det är ju inte lätt alla gånger men jag tror att man till viss del kan göra det till en vana.

  Hoppas att du får glada tankar idag/Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Tittar bara in för att önska dig en fin dag.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!