måndag 3 december 2012

Isigt vid ankdammen

Idag gick jag förbi min och flickornas kära ankdamm. Nu kommer de små bollarna vaggandes i 190 så fort man går förbi. Fick lite dåligt samvete att jag inte hade med mig något till dom... Synd om alla djur då de blev så himla kallt så fort. För bara någon vecka sedan var det 10 plusgrader och sol, nu är det 10 minus och snö. Burr!

Min favoritbänk, står där fastkedjad i snön. (Tur den är fastkedjad annars hade väl någon burit iväg med den för länge sedan)
Enorma istappar, som en gardin på de små husen.


Sist vi var i stallet, förra veckan, var det rena vinterlandskapet där. Här i stan hade vi bara lite pudersnö på gräset då, men där i Klockrike var det rena vintern. Hästarna verkade dock tycka att det var mer än roligt och var ystra då vi red ut på en skrittande sväng.

2 kommentarer:

 1. Fina bilder men istappar är luriga *ler*. Här är också kallt och mycket snö för att vara i Skåne.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder ..gillar iför sig inte istappar ..då jag fick en massa is i huvudet för 2år sen och fick sy ihop med 17 stygn
  kul att du vill var med i min utlottning
  kram Rosa

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!