söndag 3 januari 2010

New Moon

Robert Pattinson
Taylor Lautner

Bilder photobucket


Nu har jag äntligen, sist av alla, varit och sett Twilightuppföljaren New Moon. Det var på håret också, nu går den bara 14.30 på eftermiddagen. Men det var rätt mysigt en söndagseftermiddag såhär. Massa folk på bion båda trapporna upp var proppade med kö. Nu börjar jag förstå varför det ibland kan kännas stressigt en söndag i butiken själv, hmm.

Filmen var jättebra, inte fullt lika depressiv som boken. Men de hade lyckats få med en hel del av händelserna ändå. När jag läste boken fick jag lust att gå och lägga mig och avlida, för att den var så deprimerande. Nu var det en kortare bit i filmen och som vanligt så är ju böckerna mer detaljerade. Börjar i alla fall förstå varför de stått så mycket om "Team Jacob" och "Team Edward".. Tänkte de först, visst han har fått muskler den lille indianen, men vad är väl de jämfört med den andra smaskiga vampyren? Men jisses vilken liten hunk Jacob hade gått och blivit sedan förra filmen då!! Tala om att han måste fått bokstavligen bo på gymet sedan första rullen! Men jag står nog närmre Team Edward ändå, om ja nu skulle behöva välja! hihi =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!