måndag 4 januari 2010

Dumma vårdcentral

Det gav inte alltför mycket att vänta vid telefonen. När vårdcentralen väl ringde upp så var det en otrevlig, bitter sköterska i andra änden. Hon tyckte att jag skulle tänkt på att jag kunde få andningsproblem innan, för det tar 3-5 dagar för dem att skriva ut ett recept på ny medicin. Det stod minsann på deras hemsida! Hur ska jag kunna veta det innan, undrade jag då. "Man måste hålla ordning på sina mediciner"!! Gorma hon då i luren och sa att jag kunde få komma dit den 15 januari. Lite sent tyckte jag, men men.

Magen kunde de inte hjälpa mig med heller, för jag hade ju minsann varit där för ett år sedan med den och hade ju en refluxsjukdom. (vad nu det är? ) Hennes förslag då Losec inte hjälper är att bygga om sängen. "Sätt böcker under huvudändan". Såklart, att jag inte tänkt på det då? Dumma mig! Suck. Har fått sitta upp och sova vissa nätter på grund av halsbränna, inte har det hjälpt, halsbrännan har varit precis lika kraftig på morgonen ändå. Min mage bryr sig föga om jag sitter, står, ligger eller trycker i mig Losec, samarin och allt som finns. Har jag halsbränna så har jag, typ.

1 kommentar:

  1. åh gumman, det låter ju inte alls roligt.... piss & skit...hoppas det blir bättre snart. KRAM!!

    SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!