onsdag 11 april 2012

Jag hatar fackförbund!

Ja jösses vilken dag det här har varit då! Den började så fint med ett jobberbjudande. Men sedan damp det ner ett brev ¨på dörrmattan, där a-kassan avslog min ansökan på grund av att jag inte skickat in de papper som krävdes. Då måste jag bara tillägga att jag skickat in ungefär 15 papper tidigare på arbeten under det senaste året...

Men nu gällde det alltså mina porträtt jag skriver, som är frilans, men ändå inte. Jag har inget eget företag, men nu måste jag alltså skicka in arbetsgivareintyg för eget företag i alla fall. Då jag inte gjort det, på grund av att jag inget företag har så lägger de alltså ner ärendet. Suck!

Så nu måste jag fylla i de papprena på exakt hur många timmar jag lagt ner på dessa porträtt under tiden januari till september. Förra året. För det har ju jag full koll på. INTE ALLS! Plus att det ska fyllas i organisationsnummer på företaget. Ska man hitta på ett sådant då?

Grr, jag lovar att om jag nu får till detta så kommer det bli fel hur jag än gör, plus att jag kommer säkert få skatta för arbetet. Igen. Jag säger som Thorsten Flinck sa: "Mina nerver klarar inte det här, mina nerver är i trasor".

7 kommentarer:

 1. Ja, vad ska man säga om pappers-sverige??
  Ibland förstår jag inte varför allt ska göras så svårt!

  Hoppas att det löser sig!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Ja va less man blir !
  De ringde från mitt fack igår och gjorde en undersökning och de fick inga höga poäng av mig kan jag lova .
  Det är inte för inte som de heter fack tycker jag ;-)
  Kraam och hoppas det löser sig , ge dig inte !!!

  SvaraRadera
 3. Det låter tufft! Hoppas du reder upp det.

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Fy så tråkigt. Ibland är det onödigt krångligt.

  Styrkekram Karin

  SvaraRadera
 5. Det där med papper och blanketter är inte lätt...
  Jag har nog tänkt spara presentpappret men om jag ändrar mig säger jag till dig.
  Det blir inte tjatigt med bilder på dina katter, de är så söta. Som närbilderna på nosen och på Pixie när hon äter glass.

  Trevlig helg!
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Tack för era söta kommentarer! Jag hoppas det löser sig, jag har skickat in fem papper till så nu har de fått 20 st... kram

  Agneta: Visst är hon för söt då hon äter glass? hihi, kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!