söndag 22 april 2012

Busan är dålig

Är så himla hemskt, i natt hade min lilla gulleBusan ett krampanfall till. Hon har haft 2-3 stycken förut, men det var länge sedan nu så hade hoppats att hon skulle få slippa det. Veterinärerna har kollat massor på henne och tagit prover tidigare, men hittade inget då. Vi har medicin som man kan ge i stjärten då detta händer, men detta anfall tog snabbt slut. Men det lilla hjärtat han ändå kissa på sig lite. :-( Efteråt är hon helt förvirrad och vet inte vart hon är eller något. Idag är hon världens keligaste och vi har legat i soffan hela dagen, under samma filt och myst.

6 kommentarer:

 1. Men uj då...så jobbigt för henne. Ta hand om henne och mys nu.
  Önskar dig också en härlig söndag och fin start på nya veckan. Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Nä, stackars lilla sötnosen!

  Hoppas det bara var något tillfälligt.

  Kraam

  SvaraRadera
 3. Men fyyy så hemskt!! Hoppas hon mår bättre nu och slipper vara med om det där någon mer gång.....stackars liten!

  En styrkekram från Pepsi och mig!

  svar på din kommentar: Ja det är ju liiiite väl långt för att gå på Öppet Hus! =0)) Jag har lite av min konst på den här adressen lindatatti.webs.com (det ska snart bli lindatatti.se, när jag får till det.)

  SvaraRadera
 4. Oj vad jobbigt! Jag undrar vad det är för något, kan katter ha epilepsi? Hoppas allt går bra nu.

  Kramen
  Elna

  SvaraRadera
 5. Stackars liten! Hoppas att det är bättre nu.
  Förstår att du blir orolig!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Tack för de fina kommentarerna. <3

  Jo nu verkar hon bättre, hoppas hon slipper få sådant anfall igen nu. Katter kan ha epilepsi och det är hennes diagnos, då de inte hittat något annat fel vid provtagningarna. Som tur är får hon anfall väldigt sällan *peppar, peppar, ta i trä* Hemskt är det att se och uppleva, kan bara ana hur hemskt det är för lilla hon. Tur att det gick över snabbt denna gång... kram

  SvaraRadera

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!