onsdag 1 september 2010

Te och praliner

Gårdagen gick i ett. Först städa hemma för att söta Cissi skulle komma och sova över. Bäst dammsuga som en tok och skura, då hon är allergisk mot katter och våra två lurvbollar fäller en hel del. Inte för att det hjälper, för fem minuter senare är det ju lika illa igen, typ.

Sedan ner på stan med Zung och luncha och hon skulle shoppa presenter. Jag köpte te på Tebladet av världens mest sura expedit. Bläääh! Efter det hem och vila en halvtimme, innan Cissi kom och hämtade mig. Hon ville ner på stan :) till Handplockat, där hade hon presentkort. Jisses så mycket fint de har där nu då! Höll på bli tokig av alla fina sjalar, möbler och kläder! På kvällen var vi här hemma och pratade och åt middag. Sedan blev det te och praliner i soffan, under filtar med massa tända ljus. Mysigt!

Idag var det gå upp klockan sex som gällde. Inventering på jobbat klockan sju. Fy så fruktansvärt! Bara räkna klubbor och väga lösvikt i flera timmar. Varje stövel med lösvikt vägde mellan 2-8 kilo och vi har 170 stycken.... Fy! Nu blir det soffläge hela kvällen, me mer te och tända ljus. (Enda fördelen med hösten)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen in till mig, tack att du tog dig tid att tassa hit! Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här. Har du ingen blogg, välj anonym så ska det fungera ändå. Ha en fortsatt härlig dag!